Afgelopen zaterdag 15 september was het dan zover. 55 deelnemers durfden het aan om van de Markelose berg naar beneden te gaan in eigengemaakte zeepkisten. De zeepkisten varieerden van omgebouwde auto’s tot skelters en van biggen tot aan een A-team busje.

Er werd fanatiek gestreden en na bekendmaking van de top 5 snelste kisten werd er gestreden in de Grand Finale voor de top 3 prijzen. Wim Rouwenhorst, Hens klein Zandvoort en begeleider Arjan van den Noort zijn de eerste winnaars van het succesvolle evenement. Op de tweede plek is geëindigd: Eddy Vennebekken met als bijrijders Marjolijn, Alie en Wilma. De derde plaats mocht naar een buurt in Stokkum voor het team van Marco Spijkerman en Erik Geerligs.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag met veel enthousiaste deelnemers en bezoekers. Van velen kregen wij complimenten over het evenement, mocht u voor ons nog verbeterpunten hebben horen wij dit graag zodat wij het evenement in 2019 nog geslaagder kunnen maken!

Namens de organisatie willen wij al het publiek, deelnemers en vrijwilligers bedanken voor de komst. En wij zien u graag terug in 2019!